Terug naar Nieuws

2022 Kevercup

Strijders voor de Kevercup 2022

We gaan het dit jaar weer proberen!

In maart 2020 werden onze woeste plannen helaas door Corona een halt toegeroepen, maar nu lijken de vooruitzichten weer goed! Wij hebben er weer zin in om met elkaar naar mooie wedstrijden te gaan en daar een spannende strijd op de baan te voeren.

Alle inschrijvingen van 2020 zijn blijven staan, dus dit betekent een mooi aantal van ca 25 deelnemers aan onze KEVERCUP. Natuurlijk kunnen nieuwe rijders zich ook inschrijven. Binnenkort openen we hiervoor op de website de mogelijkheid.

Wedstrijddata worden ook op de website Kevercup.nl geplaatst.

De wedstrijdagenda van de Kevercup moeten we nog maken. Uiteraard staan we open voor suggesties vanuit onze rijders, maar ook verenigingen kunnen een voorstel doen of wij als Kevercup-deelnemers komen rijden op hun autocrossevenement.

Voor meer informatie of vragen, graag contacten met Aris, Bryan of Roy.

29 oktober Kamerik

De prijsuitreiking van de Kevercup is zaterdagavond 29 oktober vanaf 20 uur tijdens het Rang Pang feest in de Schulenburch, Overstek 2 te Kamerik.

16 oktober Maurik

Keverstrijders: Zondag 16 oktober ACCGeffen autocross te Maurik. De laatste wedstrijd meetellend voor de Kevercup 2022. Na zeer spannende wedstrijden in Zevenhuizen, Lopik, Biddinghuizen en Zevenhoven komt dan nu de afsluiting van een mooi jaar in Maurik. Alle wedstrijden waren met veel deelnemers en veel strijd op alle posities op de baan. Zondag 16 oktober …

2 juli Flintstones Biddinghuizen

Kever strijders Zaterdag 2 juli is de derde wedstrijd van de Kevercup. Ditmaal gaan we op bezoek bij de Flintstones in Biddinghuizen. Wel even zelf via de website van hen inschrijven!

26 mei Ezhaco

Kever piloten,   Na járen van voorbereiding is de eerste wedstrijd van de Kevercup nu dichtbij gekomen. Donderdag 26 mei Hemelvaartsdag bij de Ezhaco in Zevenhuizen trappen wij het seizoen 2022 af.   De Ezhaco heeft aan alle deelnemers gevraagd om via hun website de inschrijving te verzorgen. Inmiddels is de algemene inschrijving nu gesloten. …

Hoofdsponsor gevonden !

PR Standbouw is onze hoofdsponsor geworden. John de Haan, directeur, is altijd nauw betrokken geweest bij de autocross en dan vooral bij de wedstrijd van Abcoude. In de autocross zijn de kevertjes een machtig mooie klasse. PR Standbouw verbindt graag zijn naam aan de Kevercup. Een leuk nieuw initiatief om een mooie kevercompetitie op te …