Terug naar Nieuws

Rijdersavond geslaagd!

Rijdersbijeenkomst Kevercup geslaagd

 

Vrijdagavond 7 februari was onze rijdersbijeenkomst. We waren erg benieuwd of iedereen net zo enthousiast zou zijn over de Kevercup als wij.

De Kevercup Bokaal stond al mooi te schitteren die avond. Rond half acht kwamen de eerste rijders binnen. Uiteindelijk zijn er 44 gasten gekomen waarvan 36 kever-rijders. Na een bak koffie of thee klom Aris de Waal op de pallets en nam het woord. Hij vertelde over de plannen om zoveel mogelijk keverrijders bij verschillende clubwedstrijden mee te laten rijden voor de Kevercup.
Na zijn verhaal heeft Hansi van Autocross Ruetenbrock het woord genomen. Speciaal vanuit Duitsland naar Mijdrecht gereden om de rijders ervan te overtuigen om de Autocross Ruetenbrock in de agenda van de Kevercup op te nemen. En wat een enthousiasme!

Tijdens de pauze werden de presentatieborden bekeken en werd er flink gepraat over de plannen en de agenda. Toen alles duidelijk was, werd de inschrijving geopend en was het tijd voor een praatje, een pilsje en Schnaps van Hansi.

We kunnen wel zeggen dat het een zeer gezellige en geslaagde avond is geweest en tellen nu al 18 inschrijvingen en hopen natuurlijk dat er meer zullen volgen. We willen iedereen bedanken die de moeite heeft genomen om die avond te komen en als er ideeën zijn, dan horen we het graag.